Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Search

Kalenderium

  
 
 

Vi söker personer som är engagerade i boendemiljön och skulle vilja delta i HSB Nordosts distriktsstämma i egenskap av medlemmar i Brf Jupiter. Vår förening har rätt att nominera upp till nio deltagare med rösträtt för deltagande och det finns ett antal platser till att nominera.

Det exakta datumet och tidpunkten för distriktsstämman har inte fastlagts ännu men stämman förväntas äga runt som under tidigare år på en vardagkväll under november månad. Vi återkommer med ytterligare information om tidpunkt, datum och formerna för mötet när det är officiellt.

Vi kommer att ta kontakt med de personer som valts att delta med rätt att rösta - det sker genom lottning - i början av oktober för att bekräfta att ni fortfarande avser att delta. Om någon då skulle avböja kontaktar vi nästa person per utfall från lottningen.

Vi uppmanar därför intresserade personer att anmäla sig per epostadress till styrelsen på styrelsen@jupiter1.se genom att ange namn, lägenhetsnummer och den epostadress ni vill att vi ska nå er på. Gör det gärna snarast, men senast den 10 september vill vi ha er anmälan!

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen

 

« Tillbaka

 

 

Öppettider på förvaltningskontoret

Under Juli månad är kontoret stängt 

Måndag 08.00-10.00
Tisdag    08.00-10.00
Onsdag  13.00-18.30
Torsdag 08.00-10.00
Fredag   08.00-10.00

Information om stängt kontor aviseras under aktuell information

 

 

Kontakta förvaltningskontoret

Adress: Grindtorpsvägen 13, 183 32 Täby
Telefon: 08 - 758 68 80

Copyright 2022 BRF Jupiter