Den här webbplatsen använder cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjlig! Genom att fortsätta accepterar du användningen av cookies.
Search

 

  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

2023
25 Aug

Nu startar vi upp två större arbeten i föreningen

2023-08-25 13:59 av Kristofer

Takomläggning och solceller

Under vecka 35 kommer arbetet med att lägga om tätskiktet och montera solceller påbörjas. Arbetet kommer pågå i 1 år och avslutas under hösten 2024. Arbetet kommer bara att utföras på höghuset (Hus D).

Firman kommer börja med att byta ut plåtar och måla fasadplåten för att sedan påbörja bytet av tätskiktet, under våren kommer montaget av solceller att påbörjas. 

Ni som boende i föreningen skall påverkas minimalt då arbetet utförs på taken, lyften med material kommer att utföras från parkeringssidan. Vi kommer att avisera bilar som eventuellt behöver flyttas i samband med lyften. 

Ingen av de som arbetar med taket behöver komma in i era lägenheter om vi från förvaltningen inte meddelar annat.

 

Rensning av kanaler och OVK

Under vecka 36 startar vi upp arbetet, ni kommer att bli aviserade i brevlådan vid två tillfällen. Vid första tillfället kommer entreprenören att rensa era ventilationskanaler, vid andra aviseringen kommer injustering och kontrollmätning att utföras. Det är av stor vikt att ni lämnar tillträde vid båda besöken. 

Vilka entreprenörerna är kommer meddelas via tavlan i trapphusen, ni skall bara släppa in arbetare från dessa företag. personalen som skall besöka lägenheten skall kunna visa giltig legitimation i form av ID06. 

Arbetena skall vara klara i början av november. 

Kategorier:
Nyckelord:
  Prenumerera
Kategorier
Nyckelord

 

 

 

 

Kontakta förvaltningskontoret

Adress: Grindtorpsvägen 13, 183 32 Täby
Telefon: 08 - 758 68 80

Copyright 2024 BRF Jupiter